Om oss

Vår vision är att vara Sveriges ledande hemleverantör av mat från havet. Grundtanken med Hemfisk är att du som kund skall slippa all stress och trängsel i den vanliga matbutiken och få en mycket bättre råvarukvalitet till ett vettigt pris. Vi finns för att du ska kunna handla i lugn och ro när det passar just dig.
Vi har arbetat med fisk och skaldjur sedan 2006 och jobbar ständigt med att ta fram de bästa produkterna. Allt för att du som kund ska kunna få en så bra matupplevelse som möjligt.

Våra produkter kommer direkt från fiskproducenter och fiskare utan mellanhänder. På så vis kan vi garantera kvaliteten på våra produkter och alltid hålla ett bra pris. Vi levererar dina varor direkt från vårt lokala lager till dig med våra egna frysbilar. Vi ger dig alltid 14 dagars nöjd-kund-garanti som stipuleras i hemförsäljnings-lagen. Hemfisk erbjuder ett stort utbud av kvalitativa produkter till bra priser. Vi utökar ständigt vårt sortiment och tar tacksamt emot tips och önskemål om nya produkter som efterfrågas.                                                    

 Dina beställda varor levereras senast 1-2 arbetsdagar efter att vi erhållit din order så att du snabbt kan njuta av din mat från havet. Eftersom vi inte har några fysiska butiker med hyreskostnader kan vi leverera utan extra kostnad direkt hem till dig. Alltid fraktfritt och ingen minsta beställning när du handlar hos Hemfisk.se.

Hemfisk.se är  grundat av Christian Eggert, Madeleine Santesson.Alla har lång erfarenhet inom livsmedels- och restaurangbranschen. Vårt huvudkontor ligger i Järfälla och vi har lokala lager i närhet till alla våra leveransområden.

Har du några som helst frågor eller synpunkter eller om du vill ha hjälp med ditt köp är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller e-mail.

Mat är viktigt! Och vi på Hemfisk kommer alltid jobba så hårt vi kan för att din kundupplevelse hos oss skall vara så bra som möjligt. Allt för att våra produkter och service ska förgylla våra kunders vardag!

Välkommen som kund!

Christian Eggert